Новинка - Флоренс

Ліжко Флоренс – актуальна новинка в лінійці ліжок торгівельної марки Practika Sofa. Головною особливістю ліжка є бокове бильце та узголів’я, що захищають від холодної стіни, надаючи відчуття додаткового захисту та затишку відпочиваючим.

Функціонал ліжка вже доволі звичний для ліжок лінійки. Модель може бути оснащеною місткою нішею для білизни, в якій можна зберігати до 15 кілограмів корисних речей. Прибирання під ліжком, традиційно, теж не складе зайвих проблем, оскільки дно ніші поділене на зйомні секції та легко дістаються і повертаються назад.

Ліжко може бути одно- та двостальним. На якому зручно можуть розміститися двоє людей навіть з маленькою дитиною. Ліжко може бути доповнено бортиком для більшої безпеки під час сну. 
Ліжко встановлюється на декоративні опори, а вертикальна прострочка на узголів’ї та боковому бильці надає моделі привабливості. 

Ліжко Флоренс – це чудовий вибір за помірну ціну, що містить в собі широкий функціонал та широку варіативність виконання, сучасний дизайн та практичність. Ліжко гармонійно доповнить спальну кімнату, навіть якщо у ній є дефіцит вільного простору. Флоренс – це раціональне рішення для сучасних інтер’єрів.

Поділитися статтею: