Новинка - Дастін

Диван Дастін – це свіжа новинка в модельному ряді диванів лінійки Practika Sofa. Основною ідеєю моделі Дастін є створення повноцінної, стильної та функціональної моделі за доступною ціною, і що головне, без втрати високих стандартів якості.

Диван Дастін оснащується виставним механізмом трансформації, за допомогою якою швидко та зручно можна перетворити диван у повноцінне двоспальне ліжко. До того ж, в моделі доступна опція вибору довжини спального місця.

Дизайнерською особливістю моделі є боковини без опор, що ніби, парять у повітрі. Це придає дивану незвичного та цікавого вигляду. Модель встановлюється на дерев’яні декоративні опори.
Диван прикрашено декоративними втяжками та прострочками на посадковій частині та боковинах, що, окрім естетичної функції, служить також додатковою фіксацією для чохла дивану. 

Дастін – це сучасна модель, що відповідає актуальним потребам людей: при компактних розмірах оснащений широкою функціональністю – містить нішу для зберігання постільної білизни та побутових речей. Може використовуватися як основне, так і гостьове спальне місце. Його стильний та сучасний вигляд органічно доповнить будь-який інтер’єр.

Поділитися статтею: